TikTok lanseaza Business Creative Hub

Publicat de

TikTok se axează foarte mult, în această perioadă, pe zona de business și a lansat multe resurse în acest sens, de la primul eveniment online dedicat business-urilor mici și mijlocii, până la platforme dedicate pentru realizarea de ad-uri, iar acum introduce Business Creattive Hub.

Provocarea comună pe care o au business-urile, pe TikTok, este faptul că nu găsesc întotdeauna inspirație pentru crearea de conținut, iar strategia de conținut care merge pe o altă platformă s-ar putea să nu fie cea câștigătoare și pe TikTok.

Având în vedere această problemă, TikTok a introdus Business Creative Hub, resursă care se regăsește direct în aplicație și este gratuită tuturor utilizatorilor cu cont de business. Hub-ul oferă îndrumări privind crearea de conținut și ce ține de trenduri, pentru a învăța best practices și a transforma ideile creative în video-uri.

Cu ajutorul profilului de business, îți poți seta un profil, poți construi o prezență a afacerii cu conținut organic și îți poți crește business-ul printr-o varietate de instrumente. Utilizatorii cu cont de business au acces in timp real la măsurători, insight-uri despre audiență, CTA-uri și altele. Este gratuit și poți să îți schimbi profilul într-unul de business în câteva mișcări.

Odată activat contul de business (Profil – Settings (⋮) – Manage account – Switch to Business Account), vei găsi noul Business Creative Hub sub secțiunea „Business suite” din „Settings and privacy (⋮)”. Acesta cuprinde două tipuri de resurse: ghidul conținutului de business și prezentările video actualizate continuu.

Ghidul conținutului de business

Această secțiune oferă idei de inspirație, sfaturi cu privire la strategia de conținut, idei de shooting-uri video, dar și sfaturi practice de a profita la maximum de profilul de business, de la setarea contului și până la cele mai bune ore de postat sau la moderarea conținutului și a traficului. Ghidul oferă și studii de caz ale brand-urilor care au avut povești de succes.

Prezentări video

Această secțiune oferă 3 tipuri de conținut video popular în țara ta, în ultimele 30 de zile:

  • Trending: Business – arată video-uri ale altor business-uri populare din țara ta, clasificate după numărul de like-uri pe care le-au primit.
  • Engaging: Business – prezintă o selecție similară a conturilor de business populare, dar clasificate după nivelul de engagement, măsurat prin raportul dintre comentarii și vizionările video-ului.
  • Trending: Community – arată video-uri din toate tipurile de conținut, clasificate după numărul de like-uri primite.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: