TikTok organizeaza «Ready, Set, Grow Summit», pentru business-urile mici si mijlocii

Posted by

Pe 24 martie, între orele 18:00 – 22:00 (ora României), TikTok organizează Ready Set Grow Summit, primul său event online (gratuit) dedicat business-urile mici și mijlocii. La eveniment sunt invitați creatori de conținut, experți și proprietari de business-uri care vor ajuta companiile să găsească răspunsurile, inspirația și încrederea de care au nevoie pentru a începe activitatea pe platformă și a avea succes.

Agenda va include:

  • TikTok SMB Success Stories
  • Demystifying TikTok: Creator Q&A
  • How to TikTok: A Beginner’s Guide
  • Jumpstart: Getting your Business on TikTok
  • Jumpstart: Building Ad Creative for TikTok
  • Jumpstart: Setting up Shopify with TikTok

Te poți înscrie la eveniment aici.

După ce te înscrii la event, o să primești două mail-uri, unul de confirmare și unul de a te loga la #ForYouniverse. După ce te loghezi, te va introduce într-un video screen super dinamic și animat, unde vei putea accesa cele mai recente summit-uri.

TikTok a creat, în aplicație, și un profil denumit TikTok For Business, unde postează tips & tricks despre cum să te promovezi ca business.

* photo by Solen Feyissa on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: