TikTok lanseaza Wellness Hub

Publicat de

TikTok a anunțat, într-un tweet, Wellness Hub, locul unde utilizatorii pot urmări atât resurse din domenii precum mâncare și nutriție, fitness, sfaturi de viață și sănătate mintală, cât și creatori de conținut cunoscuți pentru activitatea lor  .

În pagina principală a site-ului Wellness Hub (de deschis de pe mobile) vei regăsi cele 4 domenii, creatori de conținut recomandați, branduri partenere, resurse (site-uri și articole de blog) și hashtag-uri reprezentative.

Selectând unul dintre cele 4 domenii, din pagina Wellness Hub, vei regăsi sugestii de creatori de conținut din domeniul respectiv, pe care îi poți urmări în aplicația TikTok, resurse din domeniu (oferite de brandurile cu care TikTok a colaborat pentru acest proiect) și video-uri relevante din aplicație, privind topicul respectiv.

Anul trecut, în octombrie, TikTok a mai avut o inițiativă asemănătoare denumită „wellbeing heroes”, unde creatorii de conținut ofereau sfaturi cu privire la sănătatea mintală și la starea de bine, pentru a se mai destresa puțin în perioada pandemiei.

* photo by William Farlow on Unsplash

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Lasă un comentariu: