McDonalds Romană, ora prînzului. Cald. M-am așezat la o masă pe terasă, în apropierea pulverizatoarelor cu apă. Masa alăturată era ocupată de trei tipe în jur de 22-25 ani, care discutau despre iubita uneia dintre ele.

Din discuție reiese că celelalte două nu sunt gay. Ambele au iubit, aveam să-i cunosc 30 de minute mai tărziu, aceștia ajungând și ei la McDonalds, imediat după plecarea celei de-a treia tipe.

Râd. Mult. Sunt foarte deschise în conversație și nu se jenează de mine. Am aflat astfel că tipa gay a fost la picnic cu iubita ei, iar aceasta din urmă nu e neapărat romantică, cum înțeleg că ar fi fost de dorit. 🙂

Povestea cum s-a strofocat să decoreze coșulețul, cum a ales păturica, că era umbră și frumos pe domeniul Știrbey printre copaci, că. Și astălaltă nimic. O prințesă, însă o iubește, chiar dacă-i venea să-i facă coșul guler.

Și continuau să râdă. Sănătos, așa.

În timp ce scriam asta, prin pasajul pietonal dintre McDonald’s si KFC a trecut un nene care efectiv disloca aerul respirat de soție și cei doi copii cu sprăncenele-i încruntate, alintându-i cu vorbe tăioase. Ceva cum că ăia mici nu-s în stare de nimic.

Soția, sărită puțin de 90kg ascunse bine sub o bluză albă și o pereche de colanți negri, aproba din cap tot ce zicea el. M-am uitat la copii, erau la vârsta la care abia înțelegeau ce e cu șireturile de la încălțăminte.

Au trecut de Mc.

M-am întors către fete. Trecuseră deja de subiectul iubitei lipsite de romantism și îl luaseră la puricat pe iubitul unei prietene comune.

PS. All good, #familiatradițională, am stat tot timpul în gardă, însă nu a încercat să mă convertească (nici nu cred că m-au observat), ori să convertească vreo altă fată, și nu a abordat copii pentru a le băga prostii în cap. Și nici nu a sărit să le sărute pe celelalte două.

Dubios… Aștept indicații!


Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001.

He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs.

In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro).

More «here».

All author posts