digisport.ro aduce singura modificare in linistea topului celor mai vizitate 10 siteuri din Romania | aprilie 2021

Posted by

SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat săptămâna aceasta cifrele de audiență ale siteurilor auditate, aprilie 2021 terminându-se cu multă liniște, ordinea fiind aproximativ aceeași, iar cifrele puțin mai jos decât luna trecută.

Singura modificare notabilă este intrarea în topul celor mai vizitate 10 site-uri auditate din România a publicației online digisport.ro (iese mediafax.ro), care raportat în ultimele săptămâni o medie de puțin peste jumătate de milion de vizitatori unici pe zi.

În alte cifre, Știrile ProTV a făcut (iarăși) rocada mică cu Observator News.

Iată graficul celor mai vizitate siteuri din România pentru T1 2021, un trimestru în care Digi 24 a condus cu jumătate de tură de stadion restul publicațiilor online din România, iar Adevărul, Libertatea, Playtech și Știrile ProTV (mai ales) semnalează un trend descendent.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: