Antena3 si Ziare.com urca in top 10 cele mai vizitate siteuri auditate din Romania | iulie 2021

Posted by

Pare că nu-mi mai iese la timp treaba asta cu top 10 SATI. Personal, am fost preocupat de alte lucruri, majoritatea lor fiind in offline, o mică parte – însă cea mai mare costisitoare de timp – fiind aici, de exemplu, însă mi se pare că industria de publishing și-a depășit cumva atât dinamica cât și efervescența care o caracterizau în urmă cu deja peste 4-5 ani.

Altfel, cifrele de audiență publicate de SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, pentru luna iulie 2021 sunt deja publice de aproape 3 săptămâni, Iulie fiind luna cu cele mai multe schimbări de anul acesta în top. Modificările de luna trecută sunt disponibile aici, iar istoricul pentru întreg an 2021 este disponibil aici.

De menționat:

  • top 3 a rămas același ca luna trecută, cu o mică scădere la Digi24, însă o creștere de aproape 1.3M vizitatori unici pentru Libertatea și de .35M pentru Olx
  • Antena 3 și Ziare.com intră în top 10 de nicăieri, pentru prima dată în 2021
  • Stirileprotv și A1 scad câteva poziții, pe care le ocupă, în creștere, Adevărul, Playtech și ObservatorNews
  • Hotnews și Digisport – ocupantele ultilmelor poziții din iunie 2021 – ies din top

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: