hotnews.ro revine, iar ziare.com creste 1.3M uv in top 10 cele mai vizitate siteuri auditate din Romania | august 2021

Posted by

Ieri, SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat cifrele de audiență ale siteurilor auditate pentru luna august 2021. De data asta mi-a ieșit, n-am mai uitat și am zis să trec prin ele la începutul lunii și nu când îmi aduc aminte. 🙂 Modificările de luna trecută sunt disponibile aici, iar istoricul pentru întreg an 2021 este disponibil aici.

Nu sunt mari diferențe față de luna trecută. Cele mai importante le-am trecut mai jos, iar la final avem și o reprezentare in cifre absolute a situației traficului pe cele mai vizitate site-uri din România, cifrele prezente în tabel fiind din perioadele în care site-urile respective au fost în top 10. Nu am ținut cont de cifrele lor în afara topului, putând astfel urmări foarte ușor dinamica acestuia.

  • ziare.com mai crește 1.3M vizitatori unici și, respectiv, câteva poziții. surpriza verii
  • hotnews.ro revine în top10 după o lună de pauză pe ultima poziție,
  • a1.ro a părăsit topul pe care l-a onorat doar 3 luni de zile în 2021
  • observatornews.ro și playtech.ro fac schimb de poziții în top
  • stirileprotv.ro și antena3.ro coboară, fiecare, câte o poziție

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: