cancan.ro urca pentru prima oara in 2021 in top 10 cele mai vizitate siteuri din Romania (SATI) | septembrie 2021

Posted by

Iată și cifrele de trafic aferente lunii septembrie 2021 ale celor mai vizitate site-uri auditate din România dpdv trafic, cifre pe care SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, le pune la dispoziție lună de lună publisherilor, agențiilor și publicului. Modificările de luna trecută sunt disponibile aici, iar istoricul pentru întregul an 2021 este disponibil aici.

Singura schimbare majoră este intrarea cancan.ro în acest top 10, pentru prima oară în 2021, fapt ce a determinat ieșirea din top a site-ului antena3.ro. În rest, modificările sunt minore, playtech.ro urcând două locuri și vreo +700k uv, iar stirileprotv.ro un loc, deși a pierdut vreo 50k uv. Restul de siteuri își mențin pozitia, ori pierd o poziție.

Top 3 rămâne același, digi24.ro dominând topul celor mai vizitate siteuri (+de știri) din România, fluctuațiile fiind, cel puțin în 2021, între câteva mii de uv și aproape 400k, cum s-a întâmplat luna aceasta (în minus). Recordul rămâne cel de 11.866.859 vizitatori unici, înregistrat în luna martie 2021. Nu știu alt site care să fi fost atât de aproape de întreg universul din .ro.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: