digi24.ro, 13.6M uv | octombrie 2021

Posted by

Datele de mai jos au fost publicate la începutul lunii, lună care a fost plină și la mine, nu mi-am bătut prea tare capul cu ele, dar mi-am zis să nu le ratez, mai ales că am impresia că digi24.ro tocmai ce a realizat un nou record de trafic pentru internetul din România, 13.6M vizitatori unici într-o singură lună. Dacă cunoașteți alt record, vă rog să-l semnalați în comentarii.

Mai sunt sunt și alte modificări în top pe care le puteți observa în tabelul de mai jos, însă cea mai notabilă pare a fi ieșirea din top 10 cele mai vizitate siteuri din România, auditate de SATI, departamentul de internet al BRAT – Biroul Român de Audit Transmedia, a siteului cancan.ro, care a rezistat doar o lună. În locul lui a revenit mediafax.ro, după 5 luni de pauză.

Iată și cifrele pe tot anul.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: