capital.ro si cacan.ro urca in top 10 cele mai vizitate siteuri auditate din Romania | noiembrie 2021

Posted by

ziare.com și mediafax.ro sunt cele două site-uri care, în noiembrie 2021, au ieșit din top 10 cele mai vizitate site-uri din România auditate de SATI – departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia -, top în care, în octombrie 2021, au ocupat ultimele două poziții.

Le-au luat locul capital.ro și cancan.ro, primul după o pauza de 7 luni, urcând direct pe poziția #7 a topului, cel de-al doilea aflându-se la a doua încercare, urcând pe ultima poziție. Iată mai jos și datele celor mai vizitate site-uri din Romania în 2021.

Arhiva o găsiți pe tagul top 10 SATI.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: