Cele mai bune trailere de jocuri video in 2019 | #playstation4

Posted by

Câteodată devine o aventură să urmărești știrile despre PlayStation 4, mai ales într-o lună precum decembrie când nu mai înțelegi cine ce mai comunică. 🙂 Sunt mai multe piețe, obiceiuri de consum diferite (=> topuri diferite), sunt chiar și titluri modificate în funcție de țară pentru că #violență, de exemplu.

Și-așa mi-a scăpat un top al celor mai bune trailere din 2019 pe care l-am găsit pe pagina Year in Review de la PlayStation. O găsiți aici, SIE publicând o listă a celor 12 luni de senzație ale lui 2019, iar, mai jos, primele trei cele mai bune trailere de jocuri video din 2019, anul în care absolut toate campaniile titlurilor mari lansate pot fi foarte ușor considerate filme. Pe care le joci.

Știu că mulți așteaptă The Last of Us, eu sper ca WD Legion să fie mult mai bun decât Watch Dogs 2. Am fost la o prezentare Ubisoft la Bucharest Gaming Week și mi s-a părut… complex. Grafica era oricum de pre-alpha, sau ceva. 🙂

* Vezi și Call of Duty: Modern Warfare (2019) | #playstation4

Cum e Final Fantasy VII? L-a jucat cineva? Death Stranding?

Final Fantasy VII

The Last of Us Part II

Watch Dogs Legion

Star Wars Jedi: Fallen Order

Call of Duty: Modern Warfare

Death Stranding

Photo by Skyler H on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: