trei saptamani mai tarziu || autoizolare

Posted by

Au trecut mai bine de 21 zile de autoizolare. Trei săptămâni în care situația Covid-19 în România a evoluat de la cazul 24 la 115 decese, o stare de urgență, 4 decrete militare, Suceava în carantină, întreruperi de activitate și peste 150k persoane concediate, șomaj tehnic pentru alte peste 800k, precum și destule semne că situația nu dă niciun semn de îmbunătățire. Dimpotrivă. Lipsa de educație, empatie, responsabilitate și asumare este foarte posibil să ne schimbe radical în următoarele luni. Pe toți.

Momentan suntem în etapa asta:

Pe plan internațional situația a avansat într-un ritm care a devenit destul de alert săptămâna asta. A intrat în jocul morții și USA, a explodat Franța, iar în UK, Spania și Italia înregistrează deja între 500 și 1000 de decese în fiecare zi. Azi, numărul pacienților cu covid-19 a depășit 1 milion la nivel mondial, numărul de decese a sărit de 50.000, iar cazurile critice au ajuns la 40k.

Este îngrijorător.

Soluția de este în continuare izolarea socială, ieșitul din casă satisfăcând în perioada asta doar primele două trepte ale lui Maslow, în timp ce bătălia reală este, de fapt, în treapta a treia.

Stay home, stay safe.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: