Twitter dezvaluie noi posibile functionalitati pentru Business Profiles

Posted by

Luna trecută, Twitter a ținut conferința #TWTRAnalystDay, unde s-a discutat despre strategiile următoare, planurile de creștere și noi features, precum Super Follow și Communities, iar acum oferă noi hint-uri cu privire la noi funcționalități care ar putea fi posibile pentru conturile de business.

Conform tweet-ului de mai sus, postat de Matt Navarra, conturile de business ar putea avea noi funcționalități precum badge de verificare by default, alegerea unei categorii de business, o secțiune cu informații despre business precum locația, programul de lucru, numărul de telefon, și o secțiune de confirmare a contului.

Conform tweet-ului de mai sus, Twitter ia în considerare și un modul customizabil, pentru Business Profiles. Owner-ul contului poate alege să afișeze:

  • Aplicația sau link-ul către shop
  • Adresa, harta, numărul de telefon, CTA de direcționare către magazine
  • Shop cu preview al produselor
  • Galeria de imagini
  • Showcase al tweet-urilor care sunt pin to top
  •  Review-urile clienților

Momentan, nu există o dată estimativă de lansare a acestor noi features, însă conform exemplelor, pare că fac pași rapizi în această direcție.

Photo by Claudio Schwarz | @purzlbaum on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: