Twitter anunta «Super Follow», pentru monetizarea continutului

Publicat de

Twitter a anunțat lansarea «Super Follow», prin care se poate monetiza contentul exclusiv, în urma plății unui abonament lunar. Pe 25 februarie, Twitter a ținut prezentarea #TWTRAnalystDay în care s-a discutat despre un nou feature unde vei plăti pentru a avea acces la mai multe tipuri de conținut, dar și o nouă funcție denumită „Communities”, care pare să fie precum Facebook Groups.

Conform exemplului oferit de Twitter, utilizatorii vor plăti $4.99 pentru a beneficia de:
– Badge de suporter
– Newslettere doar pentru abonați
– Conținut exclusiv
– Oferte și discount-uri
– Acces la comunitate

We see other impactful opportunities to provide monetary incentive models that allow creators and publishers on Twitter to be directly supported by their audience. You’ll see us explore solutions here like Tipping and account subscriptions through Super Follows
–Dantley Davis, Head of Design & Research (prezentarea aici).

Prin acest nou feature, utilizatorii vor fi motivați să creeze și să publice cât mai mult conținut de calitate pe platformă, astfel încât să merite abonamentul plătit. Cu toate acestea, însă, Twitter nu a detaliat ce procent din venituri va fi împărțit cu creatorii conținutului exclusiv.

Tot în cadrul acestei prezentări, s-a discutat și despre „Communities”, unde oamenii vor putea crea sau adera la grupuri din zona lor de interes, astfel încât să vadă cât mai mult conținut despre un anumit topic într-un singur loc.

Nu există, încă, o dată fixă de lansare a acestor noi funcții, dar Twitter le-a listat ca „what’s next” în cadrul prezentării #TWTRAnalystDay.

* photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Un comentariu

Lasă un comentariu: