• Share on Google+

Astăzi am primit un newsletter de la Ubisoft prin intermediul căruia compania a anunțat lansarea modulului PVP (player vs. player) pentru jocul meu preferat: Ghost Recon® Wildlands. 😍 Aceasta a avut loc pe 19 septembrie, modulul este în Private Beta și se numește Ghost War.

Video

Ghost* War este un joc de tip deathmatch, în care strategia este cheia pentru a putea supraviețui și permite până la 2 echipe de câte 4 membri, all humans.

Ghost War este gratuit pentru membri PlayStation Plus (singurii, de altfel, care au acces la jocurile online) și-l poți găsi în PlayStation Store. Dacă dorești să-l descarci (atât pe PlayStation cât și pe XBOX, ori PC), landing page-ul este acesta.

Fight on five large maps throughout the Wildlands and adapt to terrain and changing weather conditions. Choose between six classes, each of them having a different playstyle and loadout, and assemble a team ready to handle any situation.

Ne vedem în joc! Succes! 🙂

* Notă: În cazul în care nu ai jucat acest joc, Ghosts sunt jucătorii, aceștia interpretând foști agenți CIA care participă la misiuni secrete într-o Bolivie imaginară.

PS. În cazul în care nu știai, echipa Ubisoft din Romania conduce productia modului PvP: Ghost War!, iar Ghost Recon Wildlands este produs de ei împreuna cu Ubisoft Canada. Sunt sute de români afișați pe ecran când termini jocul. Sute!

Felicitări, Ubisoft Romania! Chapeau bas!

0 likes
  • 🎮 PlayStation VR // unboxing – Costin
    Reply
    Author
    🎮 PlayStation VR // unboxing – Costin

    […] însă am preferat să las ce-i mai bun pentru la final, deși, jucat cu tastatură și mouse, Wildlands PvP (mulțumim frumos, Ubisoft) este… […]