«Ultima dată»

În urmă cu niște ani, prin 2011, Cristina a invitat câțiva bloggeri să scrie câte o poveste de dragoste fiecare, acestea urmând a fi publicate într-o carte în format electronic pe care o puteți descărca de pe siteul Liternet.

Astăzi, după 4 ani de la apariția ei, Liternet a anunțat faptul că cea mai citită carte în 2015 a fost chiar «Poveşti de dragoste».

(Ne-am bucurat să aflăm n.r.) că aţi descărcat în 2015 peste 60.000 de exemplare din cărţile editurii noastre (totalul descărcărilor urcînd la 1,68 milioane) şi că cea mai citită carte în acest an a fost «Poveşti de dragoste».

de aici.

Yey! 🙂

♫ mood – The Sound Of Silence (foarte bun cover-ul)
♥ foto – shutterstock.com

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001. He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs. In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro). More «here».

One comment on “«Ultima dată»”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *