Nu cunosc vreo destinatie cu mai multe articole de genul “nu mai e ceea ce a fost” decat Vama Veche, lucru pe care il aud in fiecare an, ca pe un cantec prost. Motivele? Ba cocalarii, ba hotelurile, ba mancarea pretentioasa, ba tineretul de azi, ba masinile scumpe, ba imbracamintea de fite, ba preturile, ba [razuieste ██████████ si afla urmatorul motiv].

Vama nu s-a schimbat. Tu te-ai schimbat. Si ai revenit, de fiecare data, cu o asteptare idioata de a surprinde acel prim moment care a definit Vama Veche. Pentru tine. Pentru mine, de exemplu, e aceeasi. Proabil pentru ca nu m-am asteptat niciodata sa gasesc ceva. Probabil pentru ca nu am abuzat niciodata sa ajung in Vama la o distanta de maxim 2 weekend-uri.

M-am detasat, am ras, am lenevit si am ascultat acelasi playlist de la Stuf care, de la an de an, se schimba destul de putin, revenind in acelasi ciclu al detasarii, distractiei si lenevelii. Culmea sau nu, abia anul acesta rasaritul m-a surprins in apa. Sau invers. Pentru prima data dupa vreo 10 ani, gen. Si nu am dormit niciodata la cort. Poate la anul. Poate.

De cand ai devenit atat de pretentios?Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001.

He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs.

In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro).

More «here».

All author posts