V-hub, portal informativ pentru IMM-uri | Vodafone Romania

Posted by

Săptămâna aceasta, Vodafone Business a lansat V-Hub, o platformă online dedicată companiilor mici și mijlocii, cu acces gratuit la resurse și informații relevante în ceea ce privește digitalizarea. V-Hub își propune să fie un instrument care să le ofere IMM-urilor un sprijin real, care să le ajute să se dezvolte și să opereze cu succes într-o lume digitală.

Platforma este structurată în patru secțiuni principale: Expertiză digitală, Marketing digital, Securitate digitală și Muncă de la distanță. Vizitatorii vor regăsi articole care abordează amenințările informatice, prezența online, crearea unui website, promovare în social media sau productivitatea într-un sistem de muncă hibrid.

În plus, prin intermediul V-Hub (aici), companiile pot intra în legătură cu un consultant Vodafone Business pentru sfaturi și mai multe informații legate de principalele teme ale platformei, care vor fi oferite gratuit. Nu-mi dau seama care este nivelul de knowledge care este împărtășit, însă merită testat.

* photo by Creative Christians on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: