V-hub, portal informativ pentru IMM-uri | Vodafone Romania

Publicat de

Săptămâna aceasta, Vodafone Business a lansat V-Hub, o platformă online dedicată companiilor mici și mijlocii, cu acces gratuit la resurse și informații relevante în ceea ce privește digitalizarea. V-Hub își propune să fie un instrument care să le ofere IMM-urilor un sprijin real, care să le ajute să se dezvolte și să opereze cu succes într-o lume digitală.

Platforma este structurată în patru secțiuni principale: Expertiză digitală, Marketing digital, Securitate digitală și Muncă de la distanță. Vizitatorii vor regăsi articole care abordează amenințările informatice, prezența online, crearea unui website, promovare în social media sau productivitatea într-un sistem de muncă hibrid.

În plus, prin intermediul V-Hub (aici), companiile pot intra în legătură cu un consultant Vodafone Business pentru sfaturi și mai multe informații legate de principalele teme ale platformei, care vor fi oferite gratuit. Nu-mi dau seama care este nivelul de knowledge care este împărtășit, însă merită testat.

* photo by Creative Christians on Unsplash

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Lasă un comentariu: