Visual & Influencer Marketing la Webstock 2020

Posted by

Evensys a publicat zilele trecute pe Youtube înregistrările prezentărilor și dezbaterilor de la Webstock 2020, eveniment ce a avut loc la Marriott (București) în 8-9 octombrie 2020, în formație restrânsă, de pandemie, în sală fiind prezenți doar speakerii, staff-ul și câțiva creatori de conținut.

Am fost prezent într-un panel denumit Visual Stage și am discutat împreună cu colegii de scena despre conținutul foto și video, rețele de socializare – Instagram, Youtube, TikTok -, blogging și cât mai contează în ecosistemul creatorilor de conținut, podcasturi, precum și altele din seria asta.

Dezbaterea a fost moderată de Marian Hurducaș, communication & marketing strategy consultant și podcaster (linkedin), iar pe scenă au fost prezenți, în ordinea scaunelor privind de la stânga la dreapta, următorii:

  1. Alex Ciucă – Managing Partner @ Superior Media | linkedin
  2. Florin Grozea – Founder MOCAPP | linkedin
  3. Costin Cocioabă – Influencer Marketing Manager @ 2Performant | linkedin
  4. Alexandra Caciur – Digital Experience Director @ Publicis Group | linkedin
  5. Roxana Diba – Head of Brand Communication @ Golin Romania | linkedin

Persoanal, prefer dezbaterile de acest gen prezentărilor clasice. Sunt infinit mai multe informații care circulă sau pot circula în timpul unei dezbateri, iar un moderator bun poate identifica, dar și provoca, momentele în care poate colecta mai multe puncte de vedere din unghiuri cât mai diferite asupra unui subiect unic de interes.

Vizionare plăcută.

PS. Și câteva imagini de la eveniment.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: