• Share on Google+


Miercuri dimineață am avut o întâlnire la sediul Raiffeisen Bank cu echipa care lucrează la dezvoltarea aplicației Smart Mobile, pentru a afla mai multe detalii despre rolurile lor, despre cum lucrează şi gândesc noile dezvoltări, plus noutățile pe care le-au pregătit deja în zona mobile și pe care le vor lansa în viitor.

În timpul întâlnirii s-au făcut și demo-uri live, am trecut prin toate caracteristicile aplicației și, în plus, am văzut cum funcționează widget-ul lansat in aceeași dimineață, disponibil la swipe-down pe telefonul mobil.

Atât aplicația cât și widgetul Smart Mobile fac parte din instrumentele prezentate în “Viața fără Cash“, platforma de comunicare Raiffeisen Bank pentru de educarea publicului în legătură cu folosirea instrumentelor de plată moderne, fără numerar (carduri, ATM-uri, bancomate multifuncţionale, plăți directe furnizori, etc.).

Pentru cei interesați, cu aplicația Raiffeisen Smart Mobile poți face cam tot ce îţi trece prin cap în materie de operaţiuni bancare: schimburi valutare, viramente de bani, plăți facturi (unele dintre ele cu scan de cod de bare), ori să îţi deschizi conturi, să constitui depozite şi să le alimentezi.

Iar toate acestea de mai sus am înțeles că au costuri mult mai mici decât cele de la ghişeele băncii, pentru că aceasta este și ideea. Operațiunile bancare le putem face și din mașină, în drum spre muncă. Dacă doriți să vedeți cum funcționează aplicația, puteți urmări un demo aici.

250.000 din 2 milioane de clienți persoane fizice pe care îi are Raiffeisen Bank în România sunt utilizatori ai aplicației Smart Mobile, iar, dintre aceștia, 120.000 au fost activi în aplicație în ultima lună.

Ce am aflat despre widgetul Raiffeisen Smart Mobile?

Acesta este disponibil atât pentru iOS cât și pentru Android, poate fi instalat doar după înregistrarea terminalului mobil (pentru maxim de siguranță) și nimeni nu poate avea acces la datele din widget (necesită logare pe telefon). Se instalează în 5 minute, iar pe Android există și un buton de refresh.

Dacă doriți să vedeți un demo, acesta este disponibil aici. Clipul nu are decât 4 secunde, operațiunea în sine, de accesare a widgetului fiind mult mai rapidă. 😉

Și tot miercuri s-a lansat și logarea cu amprentă, insă aceasta este disponibilă momentan doar pentru telefoanele cu iOS.

În plus, am înțeles ca banca este în teste cu o aplicație cu ajutorul căreia clienții vor putea extrage bani de la bancomatele Raiffeisen doar cu telefonul, distanța maximă de la care se poate opera putând fi setata până la 150m, ecranul telefonului “devenind” bancomat.

Cum poți câștiga un Mercedes-Benz GLA?

Tranzacţiile smart sunt câştigătoare!
Utilizezi în deplină siguranţă Smart Mobile şi internet banking şi poţi câştiga o super maşină! La o tranzacţie prin Smart Mobile sau internet banking poţi câştiga un iPhone 6 pe zi. La 5 tranzacţii prin ambele servicii ai şansa să câştigi marele premiu: un Mercedes-Benz GLA! Află mai multe pe “Viața fără ca$h“.

Pentru că urmăresc lucruri cool și îmi place Viața fără Cash, am scris aceste rânduri la invitația Raiffeisen Bank.

0 likes
 • Am returnat monitorul de la eMAG Resigilate – Costin.Ro
  Reply
  Author
  Am returnat monitorul de la eMAG Resigilate – Costin.Ro

  […] Cum ar fi să câştigi un Mercedes-Benz GLA doar pentru că îţi plătești facturile de pe smartp… […]

 • Cinci idei de cadouri de sărbători. Pentru EA. (2016) – Costin.Ro
  Reply
  Author
  Cinci idei de cadouri de sărbători. Pentru EA. (2016) – Costin.Ro

  […] Raiffeisen Bank. Ați aflat despre despre widgetul Raiffeisen Smart Mobile? Dacă vă interesează, am scris despre el în octombrie, după o vizită la sediul […]

 • Cinci idei de cadouri de sărbători. Pentru EL. (2016) – Costin.Ro
  Reply
  Author
  Cinci idei de cadouri de sărbători. Pentru EL. (2016) – Costin.Ro

  […] Raiffeisen Bank. Ați aflat despre despre widgetul Raiffeisen Smart Mobile? Dacă vă interesează, am scris despre el în octombrie, după o vizită la sediul […]

 • 🎁 Cinci idei de cadouri de sărbători. Pentru EL. (2016) – Costin
  Reply
  Author
  🎁 Cinci idei de cadouri de sărbători. Pentru EL. (2016) – Costin

  […] Raiffeisen Bank. Ați aflat despre despre widgetul Raiffeisen Smart Mobile? Dacă vă interesează, am scris despre el în octombrie, după o vizită la sediul […]