• Share on Google+


În vară, Kaufland a lansat o aplicatie pentru smartphone cu ajutorul căreia îți poți scana singur produsele în momentul în care le pui în coș, eliminand astfel timpul de stat la coadă.

Țin minte că am fost destul de entuziasmat când am citit știrea, Kaufland fiind hypermarketul la care merg constant de vreo 8 ani, însă, în toată agitația de astă-vară, am uitat pur și simplu de aplicație.

Mi-a adus aminte Dana, ieri, iar aseară am dat o fugă până pe Barbu Văcărescu pentru a o testa, cumpărând diverse lucruri pentru Micky.

În cazul în care vrei să-ți faci un bine și mergi în Kaufland pe Barbu Văcărescu pentru a ocoli cozile interminabile și plicticoase, iată ce ar trebui să știi.

1. Aplicația se numește Kaufland Scan & Pay și este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

2. Aplicația și întreg sistemul de cumpărături se află într-un stadiu experiemental și se pot folosi doar în Kauflandul de pe Barbu Văcărescu din București.

3. Înainte de utilizare, aplicația trebuie validată, iar pentru acest lucru trebuie să scanezi un cod de bare existent la biroul de informații.

4. În momentul în care iei un produs de pe raft trebuie să scanezi codul de bare, iar acesta va fi adăugat în aplicație.

5. La final, aplicația generează un cod de bare pe care îl arăți la casă, acesta va fi scanat, plătești și-ți iei la revedere de la casieriță. 🙂

Aplicația asta îți salvează cel puțin 30 de minute. Lejer.

A mai cumpărat cineva din Kaufland folosind aplicația de mai sus? Cum a fost?

0 likes