Joci PUBG sau Asphalt 9 pe smartphone?

Posted by

Astăzi, Vodafone România a anunțat parteneriatul cu Bucharest Gaming Week 2019, eveniment ce susține industria dezvoltatoare de jocuri din România, ocazie cu care am aflat altceva: parteneriatul dintre Vodafone și ESL, cea mai mare companie esport din lume.

In 2019, Vodafone și ESL au lansat Vodafone 5G ESL Mobile Open – campionat de gaming mobil ce a adus în premieră prima mare finală internațională pentru sporturile electronice competitive cu ajutorul unei rețelei 5G. Campionatul Vodafone 5G ESL Mobile Open a început pe 31 mai și s-a desfășurat până pe 29 septembrie 2019.

Acesta a fost adresat jucătorilor din 17 țări unde Vodafone este prezent. Esport înregistrează cea mai rapidă creștere în rândul sporturilor internaționale, turneele ESL desfășurându-se în arene din întreaga lume, în care cei mai buni jucători și echipe la nivel mondial concurează în fața unei audiențe live care însumează milioane de fani.

Găsiți detalii pe pagina Vodafone 5G ESL Mobile Open, campionatele acoperind două jocuri (Android, iOS): Asphalt 9: Legends (download) și PlayerUnknown’s Battlegrounds (website). Ce mi-a atras atenția au fost premiile, acestea totalizând 165.000 euro: 45.000 euro pentru Asphalt 9 și 120.000 euro pentru PUBG.

La Asphalt nu am reușit să-mi dau seama cine a câștigat, însă la PUBG nu am văzut România în Top 20, pe primul loc fiind o echipă formată din playeri din toată Europa care a plecat acasă cu 40.000 euro.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: