• Share on Google+

Nu cred că cineva poate exagera spunând că DJI este Apple printre producătorii de drone și mi se pare extraordinar cum au evoluat lucrurile în ultimi ani.

Zilele trecute, de exemplu, DJI a anunțat o nouă aplicație, DJI GS Pro (GS vine de la Ground Station), disponibilă doar pentru iOS și cred că doar pentru iPad (de pe iPhone nu am gasit-o).

Fac o paranteză.

Am observat că e publicată de DJI Japan, contul oficial cu toate aplicațiile DJI fiind acesta. Ei bine, surpriză. Mai există încă o aplicație, dedicată Phantom 4, drona pe care o am eu.

Aplicația se numește DJI GO 4 – For Phantom 4, Mavic and Inspire 2 și poate fi descărcată de aici, atât pentru iPhone, cât și pentru iPad. Pentru Android o găsiți aici.

Abia aștept să o testez și pe aceasta.

Revenind, aplicația DJI GS Pro lansată de japonezi este pur si simplu genială, făcând toată treaba asta cu pilotatul unei drone o joacă de copil.

Așa, la o primă vedere, aplicația te ajută să mapezi 3D un castel, de exemplu, pentru a putea zbura în jurul lui fără să te temi că vei izbi ceva, ori să-ți stabilești un traseu pe care drona îl va urma cu strictețe și fără accidente.

Și toate acestea în timp ce tu îți bei cafeaua. Bine, este o exagerare, însă te las cu clipul video de la început. Dacă ai un comentariu, îl aștept mai jos. Mulțumesc.

PS. Ai văzut ultimul meu vlog? Am zburat cu DJI Phantom 4 pe ninsoare, la Mănăstirea Cernica, lângă București

0 likes