27.000 de cititori de carte in format digital pe Voxa, in primele 4 luni de la lansare

Posted by

Există în România persoane care au ca obiectiv să crească obișnuința de consum a românilor când vine vorba de citit cărți în format digital de la 1%, așa cum este în prezent, la 3%. Vorbim despre echipa din spatele aplicației de audio-books și e-books Voxa, compania comunicând un prim raport de activitate, după primele 4 luni de la lansarea care a avut loc pe 8 noiembrie 2021.

Ne încălzim cu cifrele din sectorul corporate, care, în prezent, deține 10% din business-ul Voxa, obiectivul până la finalul anului fiind ca acesta să ajungă la 30% din business. Sunt deja peste 20 de companii care și-au arătat deja interesul pentru Voxa și au integrat în ultimele patru luni Voxa în lista beneficiilor oferite angajaților, printre acestea aflându-se Autonom, Stefanini sau OTP Bank.

În alte cifre, pe lângă cele 20 de companii, Voxa raportează deja peste 27.000 de utilizatori, 15.000 de audio-books și e-books, și 35 de edituri partenere. Pentru 2022, echipa estimează o cifră de afaceri de 700.000 de euro și își propune ca target până la finalul anului în curs să atingă un portofoliu de 100.000 de cărți, iar numărul editurilor partenere să sară de 80.

Cei interesați pot accesa voxa.ro pentru detalii.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: