S-a lansat VOXA, aplicatie ce contine audiobook-uri si e-book-uri in limba romana

Posted by

Lansarea anunțată pentru 15 octombrie s-a întâmplat astăzi, Voxa (ex-Storis) fiind o aplicație de audiobooks și e-books în limba română, disponibilă atât pe iOS, cât și pe Andoid, cu un conținut audio narat de voci precum Mihai Călin, Șerban Pavlu, Monica Davidescu, Florin Piersic Jr, Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Andrei Pleșu, Marius Manole, Rodica Culcer, sau Stela Popescu.

Voxa are în portofoliu are peste 420 de audiobook-uri, 4400 de e-book-uri și 16 edituri românești, iar întreaga bibliotecă de conținut Voxa este disponibilă utilizatoriilor pentru un abonament unic lunar în valoare de 48 de lei, ceea ce o face din start mai accesibilă decât Echo, o aplicație despre care am amintit pe blog în luna august (20 euro = 5 credite = 2-3 cărți).

Great news, aș putea spune. Nu?

* Photo by Distingué CiDDiQi on Unsplash 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: