Cand se va lansa Voxa (ex-Storis)?

Posted by

Storis, aplicație de audiobooks, e-books și podcasts în limba română, își schimbă numele în Voxa și se va lansa oficial pe 15 octombrie. Deși comunicarea merge în continuare pe “prima aplicație de audiobooks în limba română”, vă reaminesc faptul că avem deja una pe piață, funcțională, ce poartă numele de Echo, despre care am scris aici.

Voxa a adăugat în portofoliu alte 16 edituri românești, care aduc un număr consistent de titluri – ficțiune, cărți pentru copii, o colecție impresionantă de autori români, cărți de dezvoltare personală și business, și a semnat și cu un distribuitor internațional care va aduce în platformă mii de audiobooks în limba engleză, ca parte a strategiei de extindere a conținutului.

* photo by Mohammad Metri on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: