Web Stories in Google

Posted by

Pe final de 2020, Google comunică Web Stories, o nouă modalitate de publicare de conți… dar să nu ne formalizăm zic, nu o face nici Vamsee Jasti, Product Manager pentru Web Stories on Google Discover. Este clar că vorbim despre aceeași Mărie, doar că în stilul Google (puțin complicat, dar pe termen lung), și adaptat la aplicația Google (Android and iOS).

Acum nu vă entuziasmați prea tare, se bucură momentan de toată istoria asta doar Statele Unite, India și Brazilia – Europa/România și restul lumii doar privesc momentan -, însă cred că e interesant de urmărit cum va evolua în continuare, mai ales că zilele trecute au anunțat, pe langă câteva update-uri, și integrarea cu WordPress. Găsiți toate detaliile aici.

Vă las cu un clip din ziua lansării, nu înainte de a vă semnala noul blog Youtube: blog.youtube.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: