Doar 7% din 550 de profesionisti doresc sa se intoarca la munca de birou | sondaj LinkedIn

Posted by

Acum 5 zile am postat un poll pe LinkedIn cu întrebarea «De unde preferați să munciți?», cu 3 răspunsuri: de acasă, de la birou, ori într-un regim hibrid (acasă + birou). Poll-ul îl găsiți aici – puteți să contribuiți la ei (muțumesc!) -, a fost văzut de peste 12k persoane și au votat 550.

7% sunt 41 de persoane. M-am uitat prin răspunsuri (ca inițiator al poll-ului pot vedea cine și cum a votat) și am observat că mare parte dintre cei care au votat întoarcerea la birou sunt fie managing partners în diferite business-uri online, fie oameni de HR, fie diferiți coordonatori / manageri.

Altfel, 42% (233 persoane) dintre cei care au răspuns s-au acomodat cu munca de acasă și nu doresc să se mai întoarcă la birou, în timp ce jumătate dintre respondenți (276 persoane) își doresc un model de muncă hibrid – la acesta din urmă regăsindu-se și votul meu.

Ca notă, postarea a depășit cu mult «bula mea», majoritatea fiind conexiuni de nivelul 2nd (marea majoritate) & 3rd (mai mulți decât 1st). Se va incheia după încă o săptămână (are durata de două săptămâni), însă nu cred că procentele se vor schimba prea tare.

* photo by Cameron Smith on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: