Despre #WorkFromHome, pe #Clubhouse

Posted by

Sunt câteva teme care sunt convins că interesează pe destul de multă lume în această perioadă încât să merite tot efortul în găsi atât oamenii potriviți de la care am putea învăța, cât și timp pentru a-i asculta live. #wokfromhome este una dintre aceste teme, iar #clubhouse mi se pare mediul perfect pentru astfel de dezbateri.

Vom vorbi despre adaptare, despre obiceiuri vechi și obiceiuri noi, despre cum se vede #workfromhome prin ochii unui CEO al unei companii cu peste 30 de angajați, perspectiva unuia dintre cei mai buni profesionisti în HR din România și experiențele unui antreprenor pentru care #workfromhome & #remotework sunt un stil de viață, nu hashtaguri.

Invitați:
Mădălina Uceanu – LinkedIn
Dorin Boerescu – LinkedIn
Alexandru Negrea – LinkedIn

Când? 19:30, după știri. Par🍵.

Detalii aici, evenimentul pe Clubhouse aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: