• Share on Google+

X House se află în afara Barcelonei, are 300m2, majoritatea lor cu vedere la mare și, după cum îi spune și numele, este construită în forma literei X. Am găsit-o și pe Google Maps, coordonatele fiind 41.53675, 2.372806. Urmărind link-ul acesta, puteți să vedeți detalii despre zonă și priveliște (Google Earth).

Am descoperit-o la Million Dollar Rooms, emisiunea lui Carter Oosterhouse de pe Fine Living, alături de Miranda Estate, situată în partea deșertică a Rancho Mirage, California, casa cu cel mai fain dormitor ever (vezi Cum ți s-ar părea să ai cada și dușul într-un open space imens cu dormitorul?).

Nu e neapărat cea mai comoda casă, poate funționa mai bine ca un birou foarte spațios 🙂 , însă iubitorii stilului minimalist vor îndrăgi cei peste 300m2. Singura mea nemulțumire este că imaginile și clipurile găsite online nu sunt foarte generoase cu dormitorul (o singură imagine) și baia / băile (nu am găsit).

Arată ca în imaginile de la începutul articolului. Un clip video găsiți aici, iar linkul oficial al proiectului este acesta: X House – Cabrils, Barcelona.

Vă place? Ce alte case care v-au impresionat, și de ce nu, în care v-ar plăcea să trăiți, ați descoperit pe la TV, ori online? Lăsați un comentariu mai jos. Altfel, dacă v-am stârnit curiozitatea și ați deschis mai târziu costin.ro, iată încă 3 case pe care vă învit să le (re)vedeți (link-urile se deschid în pagină nouă):

Miranda Estate (casa cu cel mai mișto dormitor din lume)
O casă în care m-aș muta ieri (din containere)
Ce poti face dintr-o fabrica de ciment?

0 likes
 • Costin
  Reply
  Author
  Costin

  Frumoase case. Eu doar in vise traiesc intr-o asemenea casa. Mi-as dori sa ajung in Los Angeles, dar stiu ca Dumnezeu nu-mi va ajuta. Din moment ce nu stiu limba engleza si nici nu am o facultate si o gandire de om foarte inteligent si hotarat in viata. Mi-as dori sa traiesc chiar si intr-o casa mai simpla, dar sa am sanatate, viata lunga si pe cineva drag alaturi de mine. De restul nu ma mai intereseaza. Totusi n-as da cu piciorul la o asemenea casa, asa cum sunt cele din imaginile de mai sus. De exemplu Adam Lambert cantaretul are o casa foarte atragator, ca si el desigur. Felicitari domnul Costin pentru site. Este foarte placut sa poposesc in ,,casa dumneavoastra virtuala” ca sa zic asa. Cu respect Costin.

 • Iote
  Reply
  Author
  Iote

  O casa superba cu o priveliste de poveste! Multumim pentru aceste imagini fantastice! O duminica minunata!

 • Cum ți s-ar părea să ai cada și dușul într-un open space imens cu dormitorul? – Costin.Ro
  Reply
  Author
  Cum ți s-ar părea să ai cada și dușul într-un open space imens cu dormitorul? – Costin.Ro

  […] Later edit: Este vorba despre X House, Barcelona. […]