Xbox a fost votat cel mai apreciat brand pe Twitter in cadrul #BestOfTweets Brand Bracket

Posted by

Twitter a organizat, pentru prima dată, #BestOfTweets Brand Bracket, un campionat al brand-urilor populare pe Twitter, unde câștigătorul a fost ales prin votul publicului.

Au fost alese câte 4 brand-uri din patru categorii: Food Twitter Conference, Entertainment Twitter Conference, People’s Choice Conference și Sports Twitter Conference. S-au realizat match-uri între două brand-uri din aceeași categorie, iar utilizatorii au votat de fiecare dată brand-ul preferat, până a rămas unul singur.

Astfel, după aproximativ două săptămâni și jumătate, bătălia finală s-a dat între Skittles și Xbox, iar câștigător a fost alex Xbox.

Scorul final a fost extrem de strâns, 50.5% (Xbox) și 49.5% (Skittles), dintr-un total de 341.731 de voturi.

În total au fost 15 match-up-uri între brand-uri și 568.750 de voturi.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: