Xiaomi si Apple isi intaresc pozitia in Romania

Posted by

Conform unei comunicări Xiaomi, compania a terminat Q4 2020 pe prima poziție în topul producătorilor de telefoane inteligente în Europa Centrală și de Est, cu o creștere anuală de 18% și cu o cotă de 25% a numărului de unități livrate în Q4.

Datele aparțin unei analyze Canalys (vezi global), Xiaomi comunicând în România și a treia poziție în topul celor mai mari producători de telefoane inteligente din întreaga Europă, cu o cotă trimestrială a unităților livrate de 15% și o creștere anuală de 34%.

Potrivit Canalys, Xiaomi este pe locul 4 în topul producătorilor de telefoane inteligente de pe piața din România, cu o cotă de 9% a unităților livrate în ultimul trimestru din 2020 și cu o creștere anuală de 117%, după Samsung, Apple (+45% YOY) și Huawei.

Iată și celelalte două reprezentări grafice.

* photo by Sumeet Singh on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: