Xiaomi a lansat Mi-Home.ro

Posted by

Astăzi, Xiaomi a anunțat lansarea mi-home.ro, noua platformă oficială de e-commerce de unde clienții își vor putea achiziționa online produsele dorite, la cele mai avantajoase prețuri. Altfel spus, și mai puțin pretențios, noul magazinul oficial al companiei în România.

Cu ocazia lansării, compania organizează și o primă campanie de flash sale, ceea ce înseamnă că pentru încă… 11 ore de la publicarea acestui articol puteți cumpăra cu reduceri de până la 30% diferite produse din segmentul telefoanelor mobile inteligente, cât și din gama ecosystem.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: