Xiaomi, locul 1 in Romania | T2 2021

Posted by

În mai, la raportarea pentru T1 2021, Xiaomi ocupa, conform datelor Canalys, locul 2 în România în ceea ce privește cota de piață pe segmentul telefoanelor mobile inteligente. Cel mai recent studiu de piata realizat de Canalys pentru T2 2021, dat publicității săptămâna aceasta de către Xiaomi, arată că producătorul chinez a depasit, in Romania, toți ceilalți jucători din piață.

Compania a înregistrat local o cotă de piață de 30%, în contextul în care creșterea anuală a fost de 205%. În plus, Xiaomi ocupă prima poziție și în Europa Centrală și de Est, cu o cotă de piață de 36% și o creștere anuală de 82%, depășind cu mult datele raportate pentru locul doi. În regiune, Xiaomi este numărul unu și în Rusia, Polonia, Ucraina, Cehia, Belarus, Slovacia, ori Lituania.

Luni (mâine) am să fac și un poll pe LinkedIn. Sunt chiar curios de telefoanele mobile pe care le folosește acest segment, și cred că ar fi interesant de văzut dacă Xiaomi este prezent în preferințele white collars. Revin. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: