TOP 10 cele mai populare reclame pe YouTube in Romania (2020)

Posted by

Google România a dat astăzi publicității topul celor mai populare reclame pe Youtube în primul an de pandemie, iar ocupantele podiumului au fost PlayStation (pentru Last of Us Part II), CatMobile (cu Micutzu) și Volvo Trucks. Sunt sigur că dacă ați ajuns aici, le cunoașteți cu siguranță, mi se pare imposibil să le fi ratat când au apărut.

Topul “YouTube Ads Leaderboard” selectează cele mai populare reclame care au rulat pe YouTube într-o anumită perioadă, reclame care au reușit să genereze interes și în afara publicului țintă atins în campanii. Clasamentul ia în calcul mai mulți indicatori relevanți, precum vizualizările organice, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclamă) sau rata de interacțiune.

Mie mi-a plăcut mult reclama de pe poziția 6, a celor de la Lidl – In familie facem mereu loc • Meriti sa fii surprins -, dar dacă tot v-am prins și ne-am împrietenit, până la topul despre care am amintit mai sus iată reclama care mie mi-a plăcut cel mai mult în 2020. Ceapă de Buzău, nu altceva.

Sper să mai aveți drive și pentru topul celor mai populare reclame pe România. 🙂

1. Prin valea umbrei morții – cover Surorile Osoianu | The Last of Us Part II

BRAND: PlayStation Romania
CREATIVE AGENCY: SmartPoint
MEDIA AGENCY: Mediacom

* photo by Christian Wiediger on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: