zapp_logo_ver_3

Credem ca tehnologia trebuie sa-ti faca viata mai usoara si sa te ajute sa-ti cresti afacerea. Iata de ce, am adus in Romania tehnologia de telecomunicatii cu cel mai rapid ritm de crestere, CDMA 1x, precum si toate celelalte avantaje ce recurg din acesta.

Sursa: www.zapp.ro. No shit Sherlock! Up yours!

Serviciul de telefonie ZAPP devine, pe zi ce trece, un serviciu din ce in ce mai demoralizant, deprimant, descurajant, mohorat, posomorat, trist, dezolator, posac.

Pe cuvant! Eu le dau telefon si le explic ca nu pot sa vorbesc normal pentru ca se aude ingrozitor, ei se incapataneaza sa imi spuna ca daca sunt intr-o cladire de beton eczista o problema. Costele. Ma intelegi nu? Nu vad beton dar in fine. Sunt in buricul Bucurestiului intre termopane dar ei stiu mai bine.

Nu poti folosi un telefon normal pentru ca nu au cartele si dau vina pe telefonul pe care il cumperi tot de la ei. Ma trimite cu el in service. Deci fi atent(a) tu gandire de capitalist. Daca stau in strada totul merge brici. Intru pe undeva… am sfeclit-o. Telefonul e de vina… de ce Doamne iarta-ma il mai vinde? Imi recomanda sa cumpar un telefon mai performant. Tot puscarie de Zapp adica.

Zone in care Zapp functioneaza mai bine inchis si in buzunar:
– Baruri (ex. Club A)
– Spitalul Municipal
– Carrefour
– Cora
– Plus
– Sediul ProTv
– In casa la mine

Solutia e simpla. Zapp e un serviciu de telefonie pe care sa il puteti folosi in parcuri, stadioane, la un gratar in fata Teatrului National si in strada. In casa si la servici aveti fix.

PS. Nu iesiti din Bucuresti, pentru ca devine o aventura. E un serviciu metropolitan.

Mai are cineva un telefon pe “The Next Dead Network” pentru a ne impartasiti din experienta personala? Poate exista tips and tricks si noi nu stim!

[tags]zapp[/tags]


Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001.

He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs.

In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro).

More «here».

All author posts