• Share on Google+

zapp_logo_ver_3

Credem ca tehnologia trebuie sa-ti faca viata mai usoara si sa te ajute sa-ti cresti afacerea. Iata de ce, am adus in Romania tehnologia de telecomunicatii cu cel mai rapid ritm de crestere, CDMA 1x, precum si toate celelalte avantaje ce recurg din acesta.

Sursa: www.zapp.ro. No shit Sherlock! Up yours!

Serviciul de telefonie ZAPP devine, pe zi ce trece, un serviciu din ce in ce mai demoralizant, deprimant, descurajant, mohorat, posomorat, trist, dezolator, posac.

Pe cuvant! Eu le dau telefon si le explic ca nu pot sa vorbesc normal pentru ca se aude ingrozitor, ei se incapataneaza sa imi spuna ca daca sunt intr-o cladire de beton eczista o problema. Costele. Ma intelegi nu? Nu vad beton dar in fine. Sunt in buricul Bucurestiului intre termopane dar ei stiu mai bine.

Nu poti folosi un telefon normal pentru ca nu au cartele si dau vina pe telefonul pe care il cumperi tot de la ei. Ma trimite cu el in service. Deci fi atent(a) tu gandire de capitalist. Daca stau in strada totul merge brici. Intru pe undeva… am sfeclit-o. Telefonul e de vina… de ce Doamne iarta-ma il mai vinde? Imi recomanda sa cumpar un telefon mai performant. Tot puscarie de Zapp adica.

Zone in care Zapp functioneaza mai bine inchis si in buzunar:
– Baruri (ex. Club A)
– Spitalul Municipal
– Carrefour
– Cora
– Plus
– Sediul ProTv
– In casa la mine

Solutia e simpla. Zapp e un serviciu de telefonie pe care sa il puteti folosi in parcuri, stadioane, la un gratar in fata Teatrului National si in strada. In casa si la servici aveti fix.

PS. Nu iesiti din Bucuresti, pentru ca devine o aventura. E un serviciu metropolitan.

Mai are cineva un telefon pe “The Next Dead Network” pentru a ne impartasiti din experienta personala? Poate exista tips and tricks si noi nu stim!

[tags]zapp[/tags]

0 likes
 • Piticu21
  Reply
  Author
  Piticu21

  mie-mi merge perfect telefonul. nu orice telefon … caramida de H 150 … si jucaria mea cu clapeta.

  Da, ai dreptate, zapp nu are transfer de date pe TNB la viteza EV-DO daca e posibil asa ceva. Dar, pana atunci … telefonul tau e cam ghinionist 😉

 • Marcel
  Reply
  Author
  Marcel

  Eu folosesc de 3 ani un Zapp (tot H150) da mai mult pentru net, la $13 am si telefon si net portabil, cu care de altfel imi fac si treaba. Mai am si-un Connex da ma gandesc sa renunt la el pentru ca astia de la Connex sunt nenorociti mari, foarte mari. Legat de service-ul de la Zapp, ei sunt cam tristi ce-i drept, da daca iti face asa probleme inseamna ca telefonul e de vina si tre’ sa te duci peste ei la service-ul de pe Magheru. Acolo le arati tu lor :)). In principiu, daca esti de mai putin de 1 an la ei, inseamna ca telefonul este in garantie si o sa ti-l repare/schimbe. Daca esti de mai mult de un an, cu siguranta ai ceva puncte din alea de fidelitate, si poti sa-ti iei alta ‘rabla’ cu ele (eu cel putin am schimbat odata caramida mea pentru ca se stricase mufa de USB si m-am enervat asa tare ca am facut praf telefonu’ :)).

  In concluzie, dupa pararea mea, nu sunt ce-i mai renumiti din piata, da sunt unii care ofera servici la un cost rezonabil.

  Noi sa fim sanatosi!

 • Costin Red
  Reply
  Author
  Costin Red

  Mi-e dor de Zapp. Am avut telefon si a fost foarte bun. Digi Mobil a mai ramas cel mai bun si mai ieftin la abonament.