• Share on Google+

În cadrul unui eveniment petrecut pe finalul săptămânii trecute, Electronic Arts România a anunțat FIFA 18, joc ce va fi lansat la finalul acestei luni (un demo este deja prezent prin store-urile online, precum PlayStation Store, cu titlu gratuit).

Probabil că cea mai mare noutate pentru noi este includerea Echipei Naționale a României în FIFA 18, în urma unui parteneriat încheiat cu Federația Română de Fotbal, studioul licențiind echipamentele și stema naționalei (jocul mai include și tribune cu suporteri îmbrăcați în tricourile echipei).

Mai mult decât atât, Electronic Arts Romania a recreat aproape fotorealist imaginea și mișcările unora dintre membrii echipei, cum ar fi Vlad Chiricheș sau Costel Pantilimon.

.video

FIFA 18

Primele imagini din FIFA 18.

Posted by costin.ro on Sunday, September 17, 2017

În spatele jocului se află Frostbite (găsești aici mai multe detalii / vezi și pagina de pe wikipedia), un engine grafic ce permite, citez, o fidelitate vizuală nemaiîntâlnită până acum în jocuri video sportive.

Citind despre Frostbite, am dat peste un articol din Mirror care conține declarația de mai jos, aparținând lui Samuel Rivera, gameplay producer pentru FIFA 18 @ EA Sports, de la anunțul internațional care a avut loc in Iunie.

The ultimate aim has always been to have two TVs next to each other where one is playing a real game and one is playing FIFA and you can’t tell the difference.

.galerie foto

FIFA 18 este dezvoltat de Electronic Arts Romania (studiourile din București ale EA) împreună cu EA Vancouver, din Canada. Andrei Lăzărescu, Supervising Producer FIFA, a declarat vineri că FIFA 18 este cel mai bun FIFA pe care l-am făcut vreodată.

Citește și părerea lui Alex, prezent la evenimentul de anunțare a jocului FIFA 18 în România.

0 likes
 • Alex
  Reply
  Author
  Alex

  Am jucat Demo-ul și da chiar este cel mai bun FIFA lansat pana acum
  Mișcările foarte reale, pase, șuturi…
  PES are grafica stadioanelor și fețele jucătorilor mai bune dar tot un joc robotizat rămâne, FIFA este un joc foarte bun
  Din acest an avem legendele și pe PS4, pana acum au fost doar pe XBOX