Digital Marketing Forum (martie 2020)

Pe 26 și 27 martie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Evensys organizează Digital Marketing Forum, un eveniment care reunește specialisti in publicitatea online, oameni de agenție și practicieni din marketing.

Lansat in 2007, Digital Marketing Forum este evenimentul care aduce in fiecare an tendinte relevante, solutii aplicate si idei creative oamenilor de marketing din companiile multinationale sau romanesti. Cele doua zile de la sfarsitul lunii februarie strang 400 dintre cei mai bine pregatiti specialisti din mediul digital. Te asteptam in martie 2020 la o noua editie plina de solutii realiste, studii de caz deosebite, oportunitati de colaborare si la reuniunea practicienilor din marketingul interactiv.

Cei peste 30 de speakeri (locali sau internaționali) vor aborda cele mai importante 15 subiecte ale momentului în digital marketing și vor aduce informatii aplicabile, know-how valoros si inspiratie la nivel inalt. Despre Influencer Marketing se va vorbi în două paneluri, Digital Trends: Sharpening Your Online Marketing Focus de la 9 la 11 și Influencer Marketing Session de la 14 la 16, ambele în prima zi a evenimentului.

A doua zi este dedicată trainingurilor, două la număr, sustinute de doi specialisti din Marea Britanie: Judith Lewis, founder @ Decabbit Consultancy, cu un training de strategie digitală și Andrew Davis, trainer @ Talk Dygital, cu un workshop despre strategia de marketing în social media (Instagram și LinkedIn).

Înregistrarea la eveniment este disponibilă aici.

Locația:

Author: Costin

Hello! 👋 🇷🇴👤 @costinro on any social media platform // background in digital advertising (agencies) & publishing (TV news, social media & online games).

Lasă un comentariu: