Cum semnezi documente pe telefonul mobil?

Cum trăim vremuri în care nu putem ieși din casă după ora 23:00 fără un motiv serios și semnătura noastră, fie și pe un document pdf descărcat de pe un site oficial, o aplicație mobilă care să semneze pentru noi și pe care să o avem la îndemână pe telefon poate fi pansament pe rană. 🙂

Vă semnalez două, pentru iPhone, dar sunt sigur că le puteți căuta și în magazinul de pe telefoanele cu Android, producătorii nu-s la fel de exclusiviști precum cei de la Clubhouse. 🙂 Este vorba despre DocuSign – Uploads and Sign Documents (AppStore) și Adobe Fill & Sign Form Filter (AppStore).

Ambele sunt gratuite, foarte ușor de folosit, documentele pot fi luate direct din Files și, ulterior, după semnare, poate fi salvat sau trimis pe orice altă aplicație o ai instalată și permite trimiterea de fișiere, de la mesagerii instant (Fb, Whatsapp), până la Google Drive.

Dacă mai cunoașteți și altele, feel free în zona de comentarii. Mulțumesc.

* photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Author: Costin

Hello! 👋 🇷🇴👤 @costinro on any social media platform // background in digital advertising (agencies) & publishing (TV news, social media & online games).

Lasă un comentariu: