Xiaomi Romania doteaza 9 gradinite din Bucuresti cu purificatoare de aer | 1 iunie

Posted by

Statisticile arată că Bucureștiul este unul dintre cele mai poluate orașe din Europa, iar cei mai sensibili la poluare sunt copiii cu vârste mici. Pe de altă parte, pandemia a accentuat nevoia copiilor de a interacționa cu alți copii, dar într-un mediu sigur și sănătos. În acest context, Xiaomi a decis să contribuie pe termen lung la îmbunătățirea stilului de viață al preșcolarilor.

Potrivit studiilor, aerul din interior și, implicit și cel din sălile de clasă, unde 15-25 de copii petrec multe ore pe zi, poate fi adesea mai poluat decât cel de afară, iar gătitul, curățenia și folosirea odorizantelor de interior nu fac decât să încarce aerul cu mai mulți compuși chimici.

De Ziua Copilului, Xiaomi Corporation a dotat 9 grădinițe din București cu 100 de purificatoare de aer care, datorită filtrelor True HEPA și a tehnologiei la 360 de grade pentru purificarea rapidă a aerului, elimină 99.97% din bacterii, inclusiv, praful, fumul, părul, sporii de mucegai și virușii.

Cei peste 2.000 de copii care învață în cele 9 grădinițe de stat se vor bucura începând de azi de condiții mai bune și se vor dezvolta într-o ambianță mai sigură, datorită dispozitivelor de ultimă generație.

* foto Xiaomi România

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s