Ce noutati aduce sezonul 2 din Call of Duty Cold War si Warzone | #PlayStation

Posted by

Pe 25 februarie se lansează noul sezon Call of Duty Cold War și Warzone care aduce noutăți în ceea ce privește hărțile, armele, operatorii, modurile de joc, experiența cu zombie și alte surprize. Haideți să vedem câteva noutăți pe care le putem experimenta în noul Call of Duty Cold War.

6 arme noi

  1. FARA 83: Assault Rifle (gratuit în Battle Pass, la Tier 15)
  2. LC10: SMG (gratuit în Battle Pass, la Tier 31)
  3. Machete: Special (Season)
  4. E-Tool: Melee (Season)
  5. R1 Shadowhunter (Season)
  6. ZRG 20mm: Sniper (Season)

4 hărți noi

Apocalypse (6v6, Launch Week) – hartă multiplayer unde acțiunea se petrece în baza unui cartel din jungla Lao, în inima Golden Triangle din Apocalypse, iar bătăliile se dau în jurul cetății templului.

Golova (Multi-Team, In Season) – Golova părea un simplu orăsel pitoresc din Câmpiile Uralului, dar acesta se dovește a fi un teren de testare pentru extinderea programului Numbers, dezvoltat de Nikita Dragovich. Golova oferă o mulțime de oportunități de luptă în jurul orașului, de la biserica masivă, la case și la parcul industrial.

Mansion (2v2, 3v3, In Season) – această mică hartă, unde au loc bătăile de tip Gunfight și Face Off, își plasează acțiunea în Havana, Cuba, la conacul Hefe. Luptele se vor desfășura în curțile din jurul conacului care sunt decorate cu plamieri, un foișor, o statuie și o cameră centrală cu balcon.

Miami Strike (6v6, In Season) – harta multiplayer își plasează acțiunea în cartierul Miami South Beach, unde căldura toridă și razele soarelui evidențiază picturile murale și vor încălzi meciurile de tipul TDM sau Hardpoint.

3 moduri noi de joc

Gun Game (Free-For-All) (Launch Week) – în acest free-for-all mod de joc, operatorii sunt testați în funcție de loadout-uri, astfel încât jucătorii vor trece printr-un set de 20 de arme pre-determinate, începând de la pistol și sfârșind cu un cuțit. Primul jucător care omoară un inamic, cu fiecare tip de armă, câștigă meciul.

Stockpile (6v6) (In Season) – acest tip de joc combină Kill Confirmed cu Hardpoint, iar operatorii trebuie să colecteze tag-urile de la jucătorii uciși, însă, acestea nu vor fi luate în considerare decât dacă vor fi dezpozitate în locurile de depunere care se rotesc pe parcursul meciul, pe toată harta. Operatorii pot colecta mai multe tag-uri și pot încerca să le depoziteze pe toate, pentru un boost masiv de scor și XP, însă dacă sunt uciși până la locul de depozitare, tag-urile sunt împărștiate pe jos și pot fi colectate de oricine.

Hardpoint (Multi-Team) (In Season) – fii pregătit pentru cea mai mare versiune a modului de joc Hardpoint creată vreodată de Call of Duty. Acțiunea are loc pe cele mai mari hărți din Call of Duty Cold War, unde se vor lupta 10 echipe a câte 4 jucători fiecare, care vor trebui să cucerească Hardpoint-urile de pe dealuri, care se vor roti la fiecare 120 de secunde. Echipa care va reuși să atingă 500 de secunde din timpul total, câștigă meciul.

4 noi operatori

  1. Kapano Naga: Warsaw Pact (Launch Week)
  2. Samantha Maxis: NATO (In Season – Store Bundle)
  3. Terrel Wolf: NATO (In Season – Store Bundle)
  4. Karla Rivas: NATO (In Season – Store Bundle)

Warzone

Pe lângă noutățile aduse jocului Cold War, ultimul release din seria Call of Duty, vom avea parte de experiențe noi și în Warzone. Vom descoperi două noi moduri de joc, care demontează puțin ideea de Battle Royale.

Exfiltration (In Season) este un nou mod de joc care asigură câștigul jucătorului care securizează un radio portabil pentru o durată de timp, însă, cel care deține radioul va fi marcat pe hartă ca și cum ar fi în baza celui mai dorit contract.

Rebirth Island Resurgence Extreme (Launch Week) este cel de-al doilea mod de joc în care crește numărul de jucători pe hartă, la 90, care urmăresc să elimine fiecare membru al echipelor adverse. Membri se pot reîntoarce în luptă doar când cronometrul ajunge la 0 și cel puțin un membru din echipă este în viață.

Nu știu despre voi, dar eu sunt nerăbdătoare să mă aventurez în noul sezon, mai ales să încerc noile hărți din modul Gunfight! 😀

* photos credits: Activision

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s