👉 Update Clubhouse (20.05.2021)

Posted by

O nouă rundă de îmbunătățiri pentru Clubhouse a fost anunțată ieri, cu ocazia unui nou update publicat în AppStore și bănuiesc că și în Google Play. Pentru cei cu telefoane mobile cu Android am publicat acest articol pentru a afla cum pot descarca Clubhouse și mai multe informații despre invitații, roomuri, audiență, măsurare, aplicații și cluburi.

Revenind, un  parte din updates sunt pentru US ale Americii, evident, unde update-ul prin care utilizatorii pot dona bani pentru creatorii de conținut este disponibil încă de la începutul lunii aprilie. Celelalte sunt pentru comunitate, pentru a putea găsi speakeri pe care i-am ascultat prin diferite room-uri, ori pentru a promova alți utilizatori.

Iată lista acestora:

  • Clubhouse Payments: A fost implementat un istoric al donațiilor primite, precum și posibilitatea de a mulțumi celor care au făcut o donație, prin apăsarea unui buton și customizarea (dacă se dorește) a mesajului trimis.
  • Recently Listened To: la apăsarea butonului 🔎 (stânga sus) va apare o pictogramă în dreapta sus care deschide o listă cu speakeri pe care i-am ascultat recent, dar cărora nu le-am dat follow în acel moment.
  • @ mentions in bios: Clubhouse va afișa, ca orice altă rețea socială, un link către profilul oricărui alt utilizator pe care îl putem menționa ca partener, prieten, ori îl putem promova pentru roomurile pe care le face.

👋 Ne auzim! Pe mine mă găsiți aici. Say Hi! 🙂

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s