Death from Above | Battlefield V

Posted by

Battlefield V are două trofee pentru multiplayer pe care jucătorii le ocolesc datorită gradului de dificultate sporit: 🏆 Death from Abovedestroy 5 manned stationary weapons with a Airplane, și 🏆 Off-handkill 10 enemies with secondary weapons in a round. Nu sunt de o raritate mai mare decât cel obținut în campanie pe nivelul de dificultate Hardcore, însă sunt de îndemânare, iar țintele sunt playeri, nu AI-uri.

Altfel spus, dacă joci mai mult, nu înseamnă neapărat că vei și putea realiza aceste provocări pe care developerii le răsplătesc cu trofee. Conform statisticilor oferite de aceste două trofee prin intermediul Sony, majoritatea jucătorilor de Battlefield V, peste 94%, n-au ajuns să le ia. Mai mult decât atât, Death from above îl au doar 2.1% dintre jucători. Îți dai seama cât de rarefiat este aerul pe acolo? 🙂

Doar că nu e chiar așa de greu pe cât pare.

Ambele pot fi luate cu ajutorul prietenilor (conectați la același server, ca inamici), însă la Death from Above am descoperit o modalitate prin care poți să-l iei destul de rapid și singur. Sau să-l faci rapid cu ajutorul unui singur prieten. Soluția e pe Arras, în tabăra aliaților, cu al doilea avion (bombardier). Din spawn se face dreapta pentru 5-6 secunde, iar cele două stationary weapons vor fi la câteva sute de metri în față.

În clipul de mai jos poți vedea ultima bomba lansată pe un prieten care whatevăruia prin antiaeriana inamică. Clipul arată mișcarea spre dreapta pe care am amintit-o mai sus, precum și poziția bazei inamice. Trasoarele vă vor arăta și locațiile celor două antiaeriene din bază (nemutate), iar mișcarea – pentru a nu pierde timp – e simplă: decolare, bomba, prăbușit avionul, decolare iarăși – durează maxim 1-2 minute.

Atenție: Vor conta doar hiturile care vor distruge si antiaeriana și omul care o controlează. Altfel, în tabăra nemților se vor spawna mereu două stationary weapons. Le puteți pune una lângă alta (cu ajutorul oricărui camion din jur) și, pentru siguranță, însă și efect, aruncați câte o dinamită pe fiecare. 🙂 Bine, asta dacă sunteți doi prieteni ce-l ajutați pe un al treilea, care joacă în tabăra inamică. Asta e pe FFW.

PS. 🏆 World War Two Hero, trofeul de platină pe care îl primești la Battlefield V după toate celelalte trofee din joc, are o raritate de 0.4%. Pentru a îl obține însă, trebuie așteptat după Electronic Arts. Cumva, au scos Frontline din joc, un tip de joc necesar pentru a lua 🏆 Hoist the flag. N-are nicio logică toată treaba, dar modul mai apare, din când în cand, pe la eventualele updates.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s