Pepsi semneaza prima campanie pe Clubhouse din Romania

Astăzi, Alin Pandaru, YouTube Music Content Specialist, a anunțat pe contul de Facebook prima campanie pe Clubhouse din România, prin sponsorizarea unui eveniment despre mâncare și gusturi. Gazdele evenimentului sunt Alin Pandaru și Andrei Niculae de la Virgin Radio Romania, iar invitați sunt Cristi Dandeș (Food of Bucharest) și Marian Ionescu (Mariciu).

🇷🇴 Din pasiune pentru mâncare și alte gusturi 🍕🥗
Chit-chat despre ce-avem poftă: mâncare, prieteni și alte gusturi care se discută. O discuție ca între prieteni, powered by Pepsi.

Evenimentul va avea loc pe 16 martie, de la 9 seara. Campania este semnată de Pepsi România, iar agenția este Kubis Interactive. (later edit: este vorba despre 4 evenimente, primul fiind cel amintit mai sus)

Ca la orice primă campanie într-o rețea socială pe hype (vor mai urma în perioada următoare și altele :)) lucrurile au fost puțin pe repede înainte, așa că logoul Clubhouse ales pentru vizual este de la un software de project management, ale căror guidelines de brand le găsiți aici.

Și noul vizual:

Author: Costin

Hello! 👋 🇷🇴👤 @costinro on any social media platform // background in digital advertising (agencies) & publishing (TV news, social media & online games).

One thought on “Pepsi semneaza prima campanie pe Clubhouse din Romania”

Lasă un comentariu: